$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

80% van alle aankoopbeslissingen wordt bepaald door vrouwen


Vrouwen bepalen gemiddeld voor 80% rechtstreeks of onrechtstreeks de aankoopbeslissingen in een gezin. Ook voor de typische mannen-producten zoals auto's, computers en electronica zijn het de vrouwen die het vaker voor het zeggen hebben. Dat blijkt uit een Amerikaans- en een Nederlands onderzoek. Opvallende cijfers als je bedenkt dat er veel meer mannen in de marketing werken dan vrouwen. Dit is het gevolg van een stenen tijdperk gedachtegang dat vrouwen minder goed werk zouden leveren dan mannen. Daar klopt natuurlijk helemaal niets van. En het werkt in de marketing zelfs contraproductief aangezien uit deze cijfers blijkt dat het voornamelijk de vrouwen zelf zijn die overtuigd moeten worden van een product of dienst.

Het is dan ook belangrijk om online in te zetten op de juiste sociale netwerken waar je veel vrouwen kan bereiken. Pinterest is veruit degene die de voorkeur van de vrouwen heeft. Meer dan 97% van alle fans van de Facebookpagina van Pinterest zijn vrouwen. Via 'pins' kan je afbeeldingen of video's met tekst en linken delen over je tips, events, acties, promoties en advies delen.


Alleen wordt het steeds moeilijker voor een ondernemer om nog mee te zijn met al die sociale media kanalen. Facebook, LinkedIN, Twitter, Pinterest, e-mailings,.. Er blijft maar werk bij komen terwijl we nu al veel te weinig tijd hebben. Dat probleem lossen wij voor u op met een Smart-Site

Een smart site is een responsive website die hoog scoort in Google en die al uw berichten automatisch doorplaatst naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google+ en vervolgens in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten. Zo bent u altijd en overal in één handeling up-to-date. De 12 voordelen van een smart-site:

1 Een smart site heb je voor altijd. Je hoeft slechts 1-malig te investeren

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld om de 5 à 6 jaren wordt opnieuw geïnvesteerd in een nieuwe website. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden.

Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk - namelijk het vullen van de site - hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren.


2 Geen onderhoudscontract nodig

Dit is iets wat een bedrijf hoort te verdienen door zich steeds opnieuw in te zetten en te bewijzen. Wij werken niet met onderhoudscontracten of contracten op lange termijn. Wij moeten het hebben van tevreden klanten die graag met ons samenwerken.
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen vervelende contracten
Als u tevreden bent blijft u bij ons. En als u niet tevreden bent kan u weer gewoon ergens anders naartoe. Alles wat wij voor u maken of ontwerpen is dan ook uw eigendom. Geen addertjes onder het gras, geen wurgcontracten en geen lange termijn gedoe. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. Met sommige klanten werken we al meer dan 10 jaar samen.

3 100% veiligheid dankzij sms-verificatie van Google


Wij werken met Google BloggerWordpressPrestashop, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze namen en platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven, en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico's. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dat komt goed uit want dat willen wij namelijk ook. Wij lopen namelijk zelf niet het risico dat een klant ons op een avond of een zondag moet bellen met problemen. Dat gebeurt met deze systemen gewoon niet.

4 Updates plaatsen via smartphone en zelfs per email

U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. U hebt alleen maar een internetverbinding nodig. Om het even welke computer, tablet of smartphone kan u op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook. U kan updates doen via uw GSM of via zelfs per email.


5 Berichten kunnen ingepland worden

Bijvoorbeeld voor feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, .. Er zijn heel wat dingen die je al ruim op voorhand weet. Met een smart site kan je vooruit werken, zodat je er tijdens die drukke periodes niet meer mee bezig moet zijn. 

6 Automatische doorplaatsing van uw updates naar al uw sociale media


Geen gedoe meer met al die accounts en nieuwsbrieven te maken en te beheren. De updates worden automatisch doorgeplaatst op uw website, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Google+ en Twitter.

Daarnaast maakt een professioneel mailingsysteem volledig automatisch een nieuwsbrief klaar, op basis van uw laatste updates, die dan vertrekt naar uw adressenbestand.

Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. En dat allemaal via 1 aangeefluik. Zo bereikt u een enorm brede doelgroep met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.

7 Geautomatiseerde nieuwsbrief via email naar al uw contacten op basis van uw laatste updates


Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de smart site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, ...

8 Responsive webdesign geschikt voor alle huidige en toekomstige toestellen


Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie. Een UP-TO-DATE Webdesign is dus altijd responsive zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Alle internet diensten waar we mee werken zijn eveneens zowel bereikbaar op PC als op mobiele toestellen (tablet, smartphone, ...) en zijn er tal van gratis apps hiervan beschikbaar (Android & iOS).

9 Scoort heel goed in de zoekresultaten van Google en voldoet automatisch aan de belangrijkste regels die Google hanteert


Hou er rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is (geef me gerust een seintje in de comments of in reply als je ons wel of niet kan vinden met de bovenste 2 voorbeelden). Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren. Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows & CMD + SHIFT + N voor mac. Meer info hierover kan je hier terug vinden.

10 Altijd up-to-date met de laatste mogelijkheden van Google


Google heeft het voorbije jaar veel updates gaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog "slimme" trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij. De zoekmachine 'leest' werkelijk de inhoud van pagina's online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren. Dit vormt een probleem voor veel webdesigners aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. Wij werken met de systemen van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

11 Onze persoonlijke begeleiding, ondersteuning en gratis opleidingen om goed te scoren bij uw volgers en in Google

Iedereen beweert dit. Maar bij ons ligt dat toch net iets anders. Wij zijn namelijk een familiebedrijf, bestaande uit mijn broer (Ivan Jans), mijn vader (Bert Jans), en mezelf (Emiel Jans). Ik ben uw contactpersoon en ik ben rechtstreeks bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Geen nieuwe gezichten. Geen commerciële medewerkers aan de lijn. U krijgt te maken met de eindverantwoordelijken. 

Wij luisteren naar onze klanten, en staan er op dat uw doelstellingen duidelijk bepaald worden. Vervolgens adviseren wij u rond de beste aanpak om die doelstellingen te bereiken. We denken na over een korte en lange termijn benadering zodat u mee evolueert met de snel veranderende digitale wereld.

12 De tijd- en kostenbesparing die onze strategie met zich meebrengen zijn enorm

Uw website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het doorplaatsen van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar je contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie via één aangeefluik gepubliceerd worden op uw  social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

Gratis seminarie over het belang van Google, social media en de juiste content online 


Wil je meer weten over het belang van Google, social media en de juiste content online voor bedrijven? Schrijf je dan hier in voor één van onze gratis seminaries. Bekijk ook deze 7 tips om beter te scoren online.

Tijdens dit seminarie komt u te weten waar u vandaag op in moet zetten om klaar te zijn voor de toekomst. We tonen hoe u zich kan onderscheiden ten opzichte van uw concurrent en hoe u eenvoudig meer klanten kan bereiken door beter gezien en gevonden te worden online.

Het afgelopen jaar hebben we meer dan 350 deelnemers ontvangen tijdens 20 seminaries die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd. Bekijk hier enkel reacties van de deelnemers:


  • Praktisch: We nemen u mee in de wereld van het internet en bezorgen u een hele hoop tips. Wie zijn de belangrijkste spelers in Google-land en hoe kan u eenvoudig goed gevonden worden in Google.
  • Uniek: We laten u zien hoe u met één handeling al uw sociale mediakanalen automatisch up-to-date kan brengen. Een unieke oplossing die u veel tijd bespaart.
  • Toekomst: We tonen hoe u zich blijvend kan onderscheiden van uw concurrenten met nieuwe technieken zoals 360° foto's en YouTube presentaties.

Enkele artikels die je ook interessant zal vinden:[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: 80% van alle aankoopbeslissingen wordt bepaald door vrouwen
80% van alle aankoopbeslissingen wordt bepaald door vrouwen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTRTwRj0wAxVPehfFaKGy6h9hoz-uVSTrDuH6XS4aGmWSmV6DYmW7IfNvPliK0Cqxak22DZwsFM4l1ZwDFKSw5i_x0RfDr4drnHwZDobMRhER0fvKFvqPBcr7op1aeF7slEW0I-GMMnX2a/s1600/shutterstock_219656116.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTRTwRj0wAxVPehfFaKGy6h9hoz-uVSTrDuH6XS4aGmWSmV6DYmW7IfNvPliK0Cqxak22DZwsFM4l1ZwDFKSw5i_x0RfDr4drnHwZDobMRhER0fvKFvqPBcr7op1aeF7slEW0I-GMMnX2a/s72-c/shutterstock_219656116.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/03/80-procent--aankoopbeslissingen-bepaald-door-vrouwen.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/03/80-procent--aankoopbeslissingen-bepaald-door-vrouwen.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy