$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

8 handige apps en tips om het meeste uit je zomer te halen

We zitten volop in de zomer en iedereen heeft wel een vakantie of op zijn minst een verlof gepland. Alleen is het vaak een heel gedoe om op je bestemming de weg te vinden naar leuke dingen in de buurt. Als je net zoals mij al een keer te vaak de "lokale tourgids" hebt gevolgd, dan heb je wel genoeg tapijtenwinkels en appelthee gehad om de komende jaren mee toe te komen. Hoog tijd voor enkele handige tips die je zomer veel leuker zullen maken. We beginnen bij het begin:

1 Stel je GPS / Navigatie in op snelste route voor je met de auto vertrekt
Standaard staan de meeste GPS-systemen ingesteld op de kortste route. Iets wat niet slecht is als je in West-Europa op vakantie gaat. Ga je al wat verder naar het Zuiden of het Oosten, kan het best zijn dat de kortste route ook de meest gevaarlijke is. Stel hem daarom in op 'snelste route' om veilig op je bestemming aan te komen.

2 Roaming werd afgeschaft in Europa, dus gebruik je smartphone!


Veel mensen weten het nog steeds niet, maar je kan gewoon je smartphone gebruiken alsof je nog steeds in eigen land bent. Alle vragen die je hebt over je route of je omgeving kan je gewoon stellen aan Google en je kan de GPS van je toestel dus blijven gebruiken zonder bijkomende kosten. Check hier de landen waar deze nieuwe wetgeving niet van toepassing is.

3 Google Maps voor accurate wegen


De wegenkaarten van Google Maps zijn bijna altijd up-to-date dankzij een grote community van Google gebruikers die continu aanpassingen en fouten doorsturen naar het systeem. Bovendien heeft Maps een hele hoop ingebouwde functies die van pas kunnen komen als je onderweg bent. Heel wat meer voordelen ten opzichte van je ingebouwde GPS of je TomTom dus.

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

4 Google Trips
"Meer zien, minder plannen" is de nieuwe boodschap van Google met de lancering van Google Trips. Uit onderzoek Good Think Study bleek dat voor 74% van de ondervraagde reizigers vooral het plannen en het uitzoeken van de verschillende details als het meest stressvolle aspect wordt ervaren van de hele reis. Met Google Trips heb je een persoonlijke tourgids op zak. Alle info is zelfs offline beschikbaar door op download te klikken, inclusief je Google Maps!

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

5 Google TranslateDe Google Translate app is je persoonlijke vertaler op vakantie en kan ondertussen 103 talen vertalen van gesproken, geschreven of gefotografeerde teksten. Een must-have voor iedereen die op reis gaat naar een anderstalig land. Is de app goed genoeg om volledige boeken te vertalen? Nee zo ver zijn we nog niet. Maar ik verzeker je wel dat je alle vragen over locaties, nutsvoorzieningen of aankopen er wel mee kan stellen.

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android


6 Google Photos
Heel vervelend als je foto's of video's wil maken terwijl je toestel vol is en dienst weigert. Of om thuis te komen en al je foto's door te nemen en in de juiste mapjes te steken. En waar laat je ze dan? Op je computer? Of op een externe harde schijf? Die blijven ook niet voor altijd werken en het zou jammer zijn als die foto's ooit verdwijnen. 

Met Google Photos ben je van dat hele gedoe verlost. Je foto's en video's worden (zodra je wifi hebt) GRATIS en onbeperkt gesynced tussen al je toestellen en Google. Google indexeert ze automatisch zodat je later op trefwoorden zoals "strand", "palmboom" of "hond" kan zoeken. Je foto's beheren is nog nooit zo vlot gegaan. Een aanrader voor iedereen. 

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

7 Google Streetview


SVapp (1).png

Je kan eenvoudig op voorhand een kijkje nemen in de buurt van je hotel of vakantiebestemming door Google Streetview te gebruiken. Met Google Street View verkent u de mooiste plekken van de wereld, ontdekt u de wonderen van de natuur en loopt u binnen bij musea, stadions, restaurants en winkels. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kan je met de app zelf GRATIS 360° foto's maken zodat je nooit meer vergeet hoe het was om daar te staan. 

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

8 Google Assistant


Met Google assistant (in de Google Allo app beschikbaar) heb je de kracht en kennis van Google in een artificieel intelligente chatbot binnen handbereik. De app is ronduit revolutionair! Beschouw het als je persoonlijke virtuele assistent.

Stel gewoon de vragen die je hebt zoals "I'm want to take the bus to .." of "I'm looking for a great italian restaurant" of "I'm looking for something to do nearby". Door in de eerste plaats te vragen "What can you do?" krijg je een mooi overzicht van de mogelijkheden van deze app. Helaas is dit momenteel enkel nog in het Engels beschikbaar, maar het toont wel al de kracht van artificiële intelligentie. 

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

Uitnodiging lunchseminarieGoogle, social media, spraaktechnologie en zelfrijdende auto's. Deze thema's zijn ondertussen geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier van leven en werken. Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met Officenter en Tesla België deze


GRATIS Google & Tesla events  
Deze 3 thema's aan bod: 

Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Met onze aanpak ben je in één klik overal up-to-date en word je veel beter gezien en gevonden online.

24 nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u 24 tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen.

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar persoonlijk hoe het is om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
  Het afgelopen jaar hebben we meer dan 1000 ondernemers ontvangen tijdens 40 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd. Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: 

  PROGRAMMA

  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de groep verdeeld worden onder de Google en Tesla onderdelen. Deze wisselen elkaar dan in de loop van de namiddag af.

  12:30 – 13:00    Broodjeslunch + registratie
  13:00                 Start seminar / Tesla testritten
  • Wie is UP-TO- DATE WebDesign, wat doen we om van een website méér te maken dan een digitale folder en wat mag je verwachten van dit seminar?
  Waarom is Google zo belangrijk voor mijn business?
  • Kerncijfers hoe we dagelijks internet gebruiken en welke rol Google er in speelt.
  • Wat is de belangrijkste basis van een goede website om goed gevonden te worden in Google?
  • Welke rol spelen de diensten en apps van Google in een moderne website?
  • Wat doen we ervoor om aanwezig te zijn in Sociale Media zonder extra inspanningen?
  • Hoe kom ik tot zoveel mogelijk ‘volgers’ als aanvulling op enkel ‘lezers’?
  Welke (gratis) Google applicaties zijn voor mijn business belangrijk?
  • We maken kennis met Google Gmail, Google Calendar, Google Maps, Google +, Google Contacts, Google RSS feeder, Google Views 360°, Youtube, Google Drive en de rol die zij spelen in een moderne communicatiestrategie om goed gevonden te worden in Google.
  Welke sociale netwerken zijn belangrijk om mijn business in te profileren?
  • We gaan dieper in op het belang en het gebruik van Sociale Media: Facebook, Google +, Twitter, LinkedIn (zakelijk netwerk), Pinterest (digitaal prikbord), Flipboard (digitaal magazine)
  Waarom nieuwsbrieven en e-mailing op regelmatige basis zo belangrijk zijn
  • We ontkrachten de meest genoemde redenen waarom bedrijven over het algemeen te weinig aan e-mailmarketing doen. Daarnaast tonen we hoe u efficiënt en eenvoudig uw bericht in de vorm van een e-mail de wereld in kan sturen.
  Hoe een Smart-Site of Smart-blog je kan helpen om altijd en overal UP-TO-DATE te blijven met een groter bereik online en een enorme tijd en kosten-besparing als gevolg. 

  Toekomst: gebruik van nieuwe technologieën van communicatie
  • 360° foto’s: Wat zijn de voordelen en hoe kan je ze zo goed mogelijk benutten (VR-glasses)
  • Augmented Reality of Virtuele realiteit: Wat moet je doen om je business te profileren in een virtuele wereld en waarom wordt dit heel belangrijk in de nabije toekomst?
  • The internet of things: Waar kunnen we ons de komende 5 jaar aan verwachten?
  14:45  Wissel groep

  16:30 - Einde event  De seminaries zullen steeds in de namiddag plaatsvinden. U bent welkom vanaf 12:30 in het Officenter.
  1. Donderdag 14/09 - Geel - Kleinhoefstraat 5 
  2. Vrijdag 15/09  - Geel - Kleinhoefstraat 5 
  3. Donderdag 21/09  - Hasselt - Hendrik van Veldekesingel 150 
  4. Vrijdag 22/09 - Hasselt - Hendrik van Veldekesingel 150 
  5. Donderdag 05/10 - Turnhout - Rubensstraat 104
  6. Vrijdag 06/10 - Turnhout - Rubensstraat 104 
  7. Donderdag 12/10 - Brussel - Luchthavenlaan 27, Vilvoorde
  8. Vrijdag 13/10 - Brussel - Luchthavenlaan 27, Vilvoorde


  Voor wie is dit seminar bestemd?

  Deze sessie is bedoeld voor moderne bedrijfsleiders, medewerkers die instaan voor marketing en communicatie, zelfstandigen, vrije beroepen, e.a. die meer willen weten over de gang van zaken in digitale communicatie en beter willen scoren online.

  Aarzel niet om uw vragen over dit onderwerp door te sturen naar emiel.jans@uptodatewebdesign.be of telefonisch contact op te nemen via 0032473453946.  [IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

  $show=post


  [WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

  Naam

  blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
  ltr
  item
  UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: 8 handige apps en tips om het meeste uit je zomer te halen
  8 handige apps en tips om het meeste uit je zomer te halen
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu1eQupNFe28nAGiOdryWgMHRXTHYZKNHYn_nA3vlzVhxixMHJwcBP_DTBn2HbnO_iMvw0I_pKCc4iYE_NtkJdmVung3K5TABAVmRhArF_FGM24ULGKIbEWKaVUryT9fUtJC8zZAQVRldq/s640/shutterstock_676474978.jpg
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu1eQupNFe28nAGiOdryWgMHRXTHYZKNHYn_nA3vlzVhxixMHJwcBP_DTBn2HbnO_iMvw0I_pKCc4iYE_NtkJdmVung3K5TABAVmRhArF_FGM24ULGKIbEWKaVUryT9fUtJC8zZAQVRldq/s72-c/shutterstock_676474978.jpg
  UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
  https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/07/tips-apps-vakantie-zomer.html
  https://blog.uptodatewebdesign.nl/
  https://blog.uptodatewebdesign.nl/
  https://blog.uptodatewebdesign.nl/2017/07/tips-apps-vakantie-zomer.html
  true
  9031591193740237574
  UTF-8
  Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy