$type=slider$h=480$au=0$cm=0$rm=1$snippet=0$count=7$label=1$show=home

9 gratis apps & tips die je zomer nog beter zullen maken


Met de zomer in het land en de vakantie voor de deur wordt het hoog tijd om nog eens met enkele handige apps en tips uit te pakken. We beginnen bij het begin:

1 Stel je GPS / Navigatie in op snelste route voor je met de auto vertrekt




Standaard staan de meeste GPS-systemen ingesteld op de kortste route. Iets wat niet slecht is als je in West-Europa op vakantie gaat. Ga je al wat verder naar het Zuiden of het Oosten, kan het best zijn dat de kortste route ook de meest gevaarlijke is. Stel hem daarom in op 'snelste route' om veilig op je bestemming aan te komen.

2 Roaming werd vorig jaar afgeschaft in Europa, dus gebruik je smartphone!


Veel mensen weten het misschien nog steeds niet, maar je kan gewoon je smartphone gebruiken alsof je nog steeds in eigen land bent. Alle vragen die je hebt over je route of je omgeving kan je gewoon stellen aan Google en je kan de GPS van je toestel dus blijven gebruiken zonder bijkomende kosten. Check hier de landen waar deze nieuwe wetgeving niet van toepassing is.

3 Google Maps voor accurate wegen


De wegenkaarten van Google Maps zijn bijna altijd up-to-date dankzij een grote community van Google gebruikers die continu aanpassingen en fouten doorsturen naar het systeem. Bovendien heeft Maps een hele hoop ingebouwde functies die van pas kunnen komen als je onderweg bent. Heel wat meer voordelen ten opzichte van je ingebouwde GPS of je TomTom dus.

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

4 Google Trips




"Meer zien, minder plannen" is de nieuwe boodschap van Google met de lancering van Google Trips. Uit onderzoek Good Think Study bleek dat voor 74% van de ondervraagde reizigers vooral het plannen en het uitzoeken van de verschillende details als het meest stressvolle aspect wordt ervaren van de hele reis. Met Google Trips heb je een persoonlijke tourgids op zak. Alle info is zelfs offline beschikbaar door op download te klikken, inclusief je Google Maps!

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

5 Google Translate



De Google Translate app is je persoonlijke vertaler op vakantie en kan ondertussen 103 talen vertalen van gesproken, geschreven of gefotografeerde teksten. Een must-have voor iedereen die op reis gaat naar een anderstalig land. Is de app goed genoeg om volledige boeken te vertalen? Nee zo ver zijn we nog niet. Maar ik verzeker je wel dat je alle vragen over locaties, nutsvoorzieningen of aankopen er wel mee kan stellen.

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android


6 Google Photos




Heel vervelend als je foto's of video's wil maken terwijl je toestel vol is en dienst weigert. Of om thuis te komen en al je foto's door te nemen en in de juiste mapjes te steken. En waar laat je ze dan? Op je computer? Of op een externe harde schijf? Die blijven ook niet voor altijd werken en het zou jammer zijn als die foto's ooit verdwijnen. 

Met Google Photos ben je van dat hele gedoe verlost. Je foto's en video's worden (zodra je wifi hebt) GRATIS en onbeperkt gesynced tussen al je toestellen en Google. Google indexeert ze automatisch zodat je later op trefwoorden zoals "strand", "palmboom" of "hond" kan zoeken. Je foto's beheren is nog nooit zo vlot gegaan. Een aanrader voor iedereen. 

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

7 Google Streetview


SVapp (1).png

Je kan eenvoudig op voorhand een kijkje nemen in de buurt van je hotel of vakantiebestemming door Google Streetview te gebruiken. Met Google Street View verkent u de mooiste plekken van de wereld, ontdekt u de wonderen van de natuur en loopt u binnen bij musea, stadions, restaurants en winkels. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kan je met de app zelf 360° foto's maken zodat je nooit meer vergeet hoe het daar was. Alleen is het wel een gedoe om genoeg foto's te nemen zodat het resultaat er ook mag zijn. Met een toestel zoals de Insta360One kan je met een druk op de knop 360° foto's nemen en toevoegen aan Street View.

De onderstaande foto heb ik zelf een aantal weken geleden genomen in Disneyland.


Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

8 Google Assistant


Met Google assistant (in de Google Allo app beschikbaar) heb je de kracht en kennis van Google in een artificieel intelligente chatbot binnen handbereik. De app is ronduit revolutionair! Beschouw het als je persoonlijke virtuele assistent.

Stel gewoon de vragen die je hebt zoals "I'm want to take the bus to .." of "I'm looking for a great italian restaurant" of "I'm looking for something to do nearby". Door in de eerste plaats te vragen "What can you do?" krijg je een mooi overzicht van de mogelijkheden van deze app. Helaas is dit momenteel enkel nog in het Engels beschikbaar, maar het toont wel al de kracht van artificiële intelligentie. 

Download hier voor iPhone
Download hier voor Android

9 Vraag het aan Siri


Hèt grote nadeel van Android is dat je er geen Nederlands tegen kan praten. Enkel Siri kan je op dit moment helpen in onze taal. Zet Siri aan in de instellingen en probeer de volgende vragen nu of op je vakantiebestemming eens uit:

- Hoe wordt het weer de rest van de week?
- Ik zoek een openbaar toilet in de buurt.
- Ik zoek een goed *Chinees / Italiaans / Grieks / ...* restaurant in de buurt (resultaten op basis van reviews)
- Navigeer naar het ziekenhuis!
- Navigeer naar het dichtstbijzijnde tankstation.
- Bel de politie
- Bel een ziekenwagen
- Waar is "naam persoon" / "mijn man of kind" (je kan bij 'zoek mijn vrienden' vervolgens het nodige instellen om elkaar gedurende de vakantie via GPS te vinden)
- Waar ben ik?
- Wie ben ik? (hier kan je ook je medische gegevens zoals allergieën en bloedgroep in opslaan)

En zo zijn er nog eindeloos veel combinaties van spraakcommando's om uit te proberen. Bekijk hier een overzicht van de 51 handigste spraakcommando's voor ondernemers.

Zijn er nog handige apps om aan deze lijst toe te voegen? Laat het ons dan zeker weten en we voegen het toe. We wensen iedereen alvast een hele leuke zomer toe!

Wij zoeken een gedreven sales


Zit verkopen je in het bloed? Heb je energie en ben je enthousiast? Zin om met een uniek en sterk verhaal op pad te gaan? Voelt het goed als je iemand kan helpen met een eerlijk no-nonsense product en aanpak? Wil je ondernemers en adverteerders helpen om een digitale sprong vooruit te maken? Wil je goed geld verdienen en je carrière een stevige boost geven?

Als je op al deze vragen volmondig JA kan antwoorden ontvangen we graag je CV en motivatiebrief via info@uptodatewebdesign.com of bel onze commerciële directeur Emiel Jans persoonlijk op +32473453946 om jezelf voor te stellen.

Wie we zijn:

Onze strategie in het kort:


UP-TO-DATE WebDesign is een jong en ambitieus familiebedrijf met grootse plannen. Met onze unieke en eigenwijze aanpak hebben we vandaag meer dan 200 klanten geholpen met hun online communicatie en marketing. Bekijk hier meer dan 250 Google-reviews over onze strategie, dienstverlening, opleidingen en seminars. Bekijk hier ons YouTube-kanaal met getuigenissen van klanten.


We zoeken iemand die:


  • Het verkopen in zich heeft!
  • Weet hoe je naar een klant moet luisten om zijn echte wensen / doelstellingen te ontdekken
  • Zich interesseert in de digitale wereld van Google en Social Media
  • Misschien al ervaring heeft met webdesign & advertenties
  • Goed overweg kan met een computer of mac
  • Kan prospecteren, opvolgen en doelstellingen weet te behalen
  • Het geduld heeft om een klant voor de zoveelste keer te bellen om te horen wat de stand van zaken zijn ;-)
  • De ambitie heeft om met ons mee te groeien en op termijn mogelijk zijn of haar eigen team(s) wil leiden
  • Zin heeft om in een toffe werkomgeving met plezante klanten ons verhaal mee wil uitbouwen
  • Ons verhaal met de juiste argumenten aan de man kan brengen

Wij zijn UP-TO-DATE 

Dus uiteraard kan je bij ons rekenen op:

  • Een iPad pro
  • Een Apple Pencil
  • Apple Earpods
  • Een iPhone (met abonnement)
  • Een 360° camera
  • Een interessante vaste maandelijkse vergoeding
  • Bonussen en extra voordelen
  • Een mooie bedrijfswagen met een UP-TO-DATE uitstraling (met tankkaart)
  • Een modern CRM systeem waarbij je via iPhone, iPad en browser toegang krijgt tot al je klanten en rapporten

Deze werkmiddelen krijg je, afhankelijk van je ervaring, na een aantal maanden opleiding. Tijdens deze periode assisteer je Emiel Jans op de baan door samen prospecten, klanten, opleidingen, infosessies en seminars te bezoeken. Zo leer je de kneepjes van het vak en ben je 100% voorbereid om zelf aan de slag te gaan.

Daarna krijg je een vast contract met alle voordelen die daarbij horen. Je krijgt volledige transparantie en alle kansen om er iets moois van te maken. Bovendien loop je bij ons niet verloren in oude software of een hoop vervelende administratie. 

Tot slot hebben wij 7 kantoren ter beschikking met flexplekken waar je prospecten of klanten kan ontvangen. Je kan op al deze locaties terecht om te werken, eten en om even uit te rusten. 

Ben je tot hier geraakt met lezen? Denk jij die "very stable genius" te zijn die wij zoeken? Top! Dan ben je alvast goed op weg. Contacteer ons om kennis te maken en jezelf aan ons voor te stellen via info@uptodatewebdesign.com of bel Emiel Jans op het nummer +32473453946 en stel jezelf voor.

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$meta=0$hide=home

$show=post


[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,23,bloggen,5,e-commerce,3,Facebook,3,Google,20,Google Adwords,1,Google Blogger,5,Google Glass,2,Google+,2,Instagram,1,LinkedIn,1,nieuwsbrief,1,password,1,Periscope,1,Pinterest,3,responsive,6,security,1,socialmedia,14,Twitter,4,up-to-date,8,video streaming,3,VR,2,wachtwoord,1,webdesign,3,Wordpress,2,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen: 9 gratis apps & tips die je zomer nog beter zullen maken
9 gratis apps & tips die je zomer nog beter zullen maken
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMpdE3ucvbJhgUpQNRfcMLfwq3kWQXdMwwgNn5aBsSHo6_ZTgqPrlMKHshnsnx7uYeLtiG2Nl6IrEqLXt1LznsWVBYHv0qVz2nzWQ3kt_NAGH4mi8RhR4vtoMkI40Xt1u2ax72QfwZkygW/s640/shutterstock_451209196.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMpdE3ucvbJhgUpQNRfcMLfwq3kWQXdMwwgNn5aBsSHo6_ZTgqPrlMKHshnsnx7uYeLtiG2Nl6IrEqLXt1LznsWVBYHv0qVz2nzWQ3kt_NAGH4mi8RhR4vtoMkI40Xt1u2ax72QfwZkygW/s72-c/shutterstock_451209196.jpg
UP-TO-DATE WebDesign - van Maastricht tot Groningen
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2018/07/tips-apps-zomer-vakantie.html
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/
https://blog.uptodatewebdesign.nl/2018/07/tips-apps-zomer-vakantie.html
true
9031591193740237574
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy